Zoekmachine optimalisatie

Bovenaan in de zoekresultaten van Google?

Zoekmachine optimalisatie (ook wel SEO genoemd) is één van de goedkoopste manieren om meer bezoekers naar uw website te krijgen. Onder zoekmachine optimalisatie verstaan wij ‘het optimaliseren van een website zodat deze beter vindbaar wordt i

n de zoekmachines’ – en dan met name Google.

Door middel van de juiste online marketing strategieën zorgt 2-Media ervoor dat uw website een hogere ranking krijgt in de zoekresultaten van Google. Het ultieme doel is natuurlijk uw site bovenaan in de Google-resultaten te positioneren met de juiste zoekwoorden.

 

Continuïteit in groei bezoekersaantal

Door onze brede en lange ervaring bedenken wij een strategie die je helpt om constant te groeien in het aantal bezoekers.

 

SEO & SEA – het verschil

SEO (Search Engine Optimization), of zoekmachine optimalisatie, zorgt voor een betere zichtbaarheid in de organische resultaten. Ofwel: uw website is zoekmachine vriendelijk ingericht en daardoor komt deze hoog in de rankings tevoorschijn.

SEA (Search Engine Advertising), of zoekmachine advertenties, zorgt voor meer websitebezoekers via de advertenties. Ofwel: wanneer een relevant zoekwoord wordt ingetypt dat Google matcht met uw site, plaatst Google uw site bij de betaalde zoekresultaten. Wanneer iemand vervolgens op uw site klikt, betaalt u daarvoor.

 

Zoekmachine optimalisatie is een doorlopend proces

De grootste misvatting die men maakt over zoekmachine optimalisatie is dat het een eenmalige activiteit is. De manier waarop zoekmachines websites indexeren en het algoritme waarmee ze de hoogte in de zoekresultaten bepalen wijzigt namelijk continu. Ook uw concurrentie zit niet stil… Daarom is het belangrijk dat de optimalisatie van de website een proces is en geen éénmalige actie.

2-Media biedt u een SEO-traject waarvoor u per maand een vast bedrag betaalt. Dit kan al vanaf € 65,00 per maand. Optimale vindbaarheid voor een scherpe prijs!

 

Ik wil graag meer informatie over het SEO-traject!

Offerte aanvragen

2-MEDIA WEBDESIGN ZWOLLE

Wil je meer informatie neem dan contact met ons op. Je kan ons ook volgen of vragen stellen via social media!

 

Facebook Twitter 

Contact

Marsweg 65
8013 PE Zwolle

Tel: 038 - 230 6854
Mob: 06 - 273 05 718

E-mail: info@2-media.nl
Website: www.2-media.nl

Reviews

-