Prestashop webshop laten maken!

Wilt u een Prestashop webwinkel laten maken? 2-Media denkt met u mee en realiseert voor u úw Prestashop webwinkel! Wij vragen u in eerste instantie het hemd van het lijf… Wat zijn uw wensen? Uw eisen? Wat vindt u mooi? En wat niet? Wat verwachten uw klanten van u? Wat wilt u zelf met uw webshop bereiken?

Natuurlijk maken wij u ook wijzer. U ontdekt wat uw mogelijkheden zijn. Hoe snel uw wensen te realiseren zijn. Wat uw nieuwe webshop u zou kunnen opleveren en ook wat het kostenplaatje is. Wordt u daar blij van? Dan gaan wij samen aan de slag!

Het design van uw Prestashop webshop

Als eerste gaat de designer van 2-Media aan het werk met uw plan. 2-Media maakt altijd een uniek ontwerp, waarmee u zich onderscheidt van uw concurrenten! Natuurlijk kan een ‘template’ als basis genomen worden voor het design van uw webwinkel, maar een eigen ontwerp laten draaien op Prestashop is ook geen probleem voor 2-Media. Aan u de keuze!

De designer komt vervolgens met een eerste ontwerp. Samen met u wordt dit geperfectioneerd, totdat dit geheel naar uw wens is. Daarna gaat de front-end developer aan het werk. Hij transformeert het ontwerp waar u samen met de designer aan gewerkt heeft tot een werkende webshop!

En dan… bent u aan de beurt!

2-Media richt het Prestashop CMS voor u in – op maat. Het kan zo eenvoudig of zo uitgebreid worden gemaakt als u dat wenst. Vervolgens maken wij u wegwijs in uw persoonlijke CMS en kunt u aan de slag!

Wilt u een PrestaShop laten maken dan kunt u het beste contact opnemen met een van de beste PrestaShop specialisten van NL: De Websmid in Zwolle.

Direct gratis offerte
Ik wil graag voorbeelden bekijken!
Hoe zit het met de vindbaarheid van mijn Prestashop webshop?

Offerte aanvragen

2-MEDIA WEBDESIGN ZWOLLE

Wil je meer informatie neem dan contact met ons op. Je kan ons ook volgen of vragen stellen via social media!

 

Facebook Twitter 

Contact

Marsweg 65
8013 PE Zwolle

Tel: 038 - 230 6854
Mob: 06 - 273 05 718

E-mail: info@2-media.nl
Website: www.2-media.nl

Reviews

-