Prestashop Webshop

Professioneel! Uitgebreide mogelijkheden! Flexibiliteit! Dat zijn toch wel dé grote pluspunten van Prestashop. Wilt u klein beginnen en uw webwinkel na verloop van tijd uitbreiden? Geen probleem! Ook het CMS kan maatwerk naar uw wensen worden ingericht. U bepaalt zelf wat u aan functionaliteiten wilt gebruiken en wilt zien. 2-Media maakt het allemaal piekfijn voor u in orde, van ontwerp tot hosting!

Wat is Prestashop?

Wat is Prestashop? Prestashop is een gebruiksvriendelijk open source CMS voor webshops. Open source betekent dat iedereen Prestashop gratis kan downloaden en gebruiken. En daarmee heeft u uw eerste voordeel al weer te pakken! Ook 2-Media werkt met Prestashop dat betekent voor u geen licentiekosten voor een CMS! Prestashop is een veilig en doorontwikkeld CMS, dat u ongekende mogelijkheden biedt.

 

Door 2-Media uw Prestashop webwinkel laten maken?

Succes met Prestashop Dat kan! Zoals gezegd: 2-Media gebruikt Prestashop als basis voor het ontwerpen en bouwen van uw webshop. Voor 2-Media heeft Prestashop geen geheimen meer! Dat garandeert u succes met uw webshop! Want wat uw wensen ook zijn, 2-Media ontwerpt en bouwt voor u een webshop die aan al uw verwachtingen (én aan die van uw klanten!) voldoet.

 

Vele functionaliteiten, stabiel en veilig!

Vele functionaliteiten, stabiel en veilig! Dat zijn kernwoorden die op Prestashop van toepassing zijn. Met Prestashop als basis voor uw webwinkel, bent u verzekerd van een betaalbare, veilige, gebruiksvriendelijke en flexibele oplossing. Combineer dat met de kennis en uitstekende service van 2-Media als u ons uw Prestashop webwinkel laat maken en uw pakket is compleet!

 

De voordelen van een Prestashop webshop op een rijtje:

  • betaalbaar & open-source
  • gebruiksvriendelijk
  • veilig & stabiel
  • flexibel
  • zoekmachine vriendelijk
  • vele betaalsystemen voor klanten toepasbaar (o.a. iDeal, PayPal)

 

Wit u meer weten over PrestaShop neem dan contact op met PrestaShop specialist De Websmid. Zij hebben jaren ervaring in het bouwen van PrestaShop webshops en wij werken nauw met hen samen.

 

Ik wil een Prestashop webwinkel laten maken!
Voorbeelden van Prestashop webwinkels

 

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?
Bel: 038 - 230 6854
E-mail: info@2-media.nl

Gratis offerte

Offerte aanvragen

2-MEDIA WEBDESIGN ZWOLLE

Wil je meer informatie neem dan contact met ons op. Je kan ons ook volgen of vragen stellen via social media!

 

Facebook Twitter 

Contact

Marsweg 65
8013 PE Zwolle

Tel: 038 - 230 6854
Mob: 06 - 273 05 718

E-mail: info@2-media.nl
Website: www.2-media.nl

Reviews

-