Drupal website

Fraai! Uitgebreide mogelijkheden! Gebruikersvriendelijk! Dat is een Drupal website van 2-Media in een notendop. Drupal biedt 2-Media, als uw designer, heel veel ruimte én tools om een website te ontwerpen die precies is wat u in gedachten heeft!

Drupal white house

Drupal – wie gingen u voor?

Wist u dat de website van de Nederlandse overheid op Drupal draait? En die van Ahold? Maar ook de site van Het Witte Huis is een Drupal website! En de site van Warner Brothers… en die van het Louvre in Frankrijk… Dus waarom zou ook u niet een Drupal website laten maken?!

2-Media ontwerpt uw Drupal website op maat en richt ook het CMS geheel in naar uw wens: hoe uitgebreid of eenvoudig wilt u het hebben? U zegt het maar, 2-Media regelt het.

Drupal is een open source CMS (Content Management System) voor websites, dat qua mogelijkheden een grote stap verder gaat dan andere bekende alternatieven, zoals WordPress en Joomla. Bouwen met Drupal is complexer, maar in de wereld van de webdesign wordt er graag en vaak gebruik gemaakt van het gratis Drupal systeem. Dat geldt ook voor 2-Media! Ook de meeste modules van Drupal zijn gratis. Het uitbreiden van uw Drupal website zal dus in de regel weinig extra kosten met zich meebrengen.

2-Media werkt al jaren met Drupal. Drupal is veilig, wordt continue doorontwikkeld en biedt echt talloze mogelijkheden om een sprankelende, aansprekende en functionele website te ontwikkelen. Kortom: goede redenen om een Drupal website te laten maken.

Enkele standaard ingebouwde mogelijkheden van Drupal zijn

  • content management systeem
  • blogs
  • gemeenschappelijk schrijven van teksten
  • forums
  • nieuwsbrieven
  • fotogalerijen
  • uploaden en downloaden van bestanden

En dit is slechts het allerkleinste topje van de ijsberg! De mogelijkheden van Drupal zijn enorm.

 

Waarom 2-Media uw Drupal website laten maken?

De webdesigners en front-end developers van 2-Media kennen alle ins en outs van Drupal. Het restulaat? Een website die uw verwachtingen én die van uw klanten zal overtreffen! Lees meer over hoe 2-Media dit voor u realiseert!

Ik wil een Drupal website laten maken!

Voorbeelden van Drupal websites.

Wilt u een unieke, fraaie en vindbare Drupal website laten maken, dan bent u bij de experts van 2-Media aan het juiste adres!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen?
Bel: 038 - 230 6854
E-mail: info@2-media.nl

Gratis offerte

Offerte aanvragen

2-MEDIA WEBDESIGN ZWOLLE

Wil je meer informatie neem dan contact met ons op. Je kan ons ook volgen of vragen stellen via social media!

 

Facebook Twitter 

Contact

Marsweg 65
8013 PE Zwolle

Tel: 038 - 230 6854
Mob: 06 - 273 05 718

E-mail: info@2-media.nl
Website: www.2-media.nl

Reviews

-